- Diensten | Aalbers Metaal Techniek | Metaalbewerking, Lassen & Productie

Semi-productie


De aantrekkende economie heeft er toe bijgedragen dat AMT zijn productieproces heeft aangepast aan de snel toenemende vraag. In de productielijn worden steeds vaker opdrachten in kleinere en grotere series geproduceerd. Hiermee is het vermogen om grotere aantallen te leveren uitgebreid.


Constructie Werkzaamheden


Het vakmanschap van AMT zorgt er voor dat wij ook snel en adequaat kunnen reageren op vragen naar eenmalige toepassingen of aanpassingen. Wij hebben in onze jonge bedrijfsgeschiedenis op de meest uiteenlopende plekken onze kennis, vakmanschap en creativiteit kunnen inzetten. Daar waar mogelijk bieden wij kant en klare oplossingen maar wij vinden het zeker een uitdaging om met onze klanten mee te denken in het oplossen van problemen. Een deel van de constructie opdrachten krijgen wij van particulieren en van zakelijke ondernemingen. Een belangrijk deel hiervan ligt op het terrein van woondecoratie en design en betreft op maat gemaakte producten. Indien nodig wordt het ter plekke geïnstalleerd.


Onderhoudstops


Door onze expertise en ervaringen in onderhoudswerkzaamheden kan metaalbedrijf AMT ook gerichte bijdragen leveren in onderhoudstops, maar ook voor kleinschalig onderhoud zijn wij in te schakelen. Alle werkzaamheden op het gebied van reparatie en herstel van de industriële infrastructuur en van de mechanische constructies in het arbeidsproces zijn bij ons in goede handen.