- Over AMT | Aalbers Metaal Techniek | Metaalbewerking, Lassen, Productie

 

 

Over AMT

 

Aalbers Metaal Techniek (AMT) is de bedrijfsnaam waaronder ik als ambitieuze jonge ondernemer anno 2015 ben gestart. Door mijn levenslange passie voor het creatief werken met metaal kon het niet anders dan dat ik mijn eigen bedrijf zou starten. Een aantal jaren verder is AMT uitgegroeid tot een jong ambitieus bedrijf dat hard aan de weg timmert. Wij zijn gespecialiseerd in het werken met verschillende materialen zoals RVS, staal, ijzer en aluminium. Hiermee produceren wij goederen op maat voor de verschillende opdrachtgevers. Voor de constructie van producten kunnen wij verschillende bewerkingen uitvoeren om tot het gewenste eindresultaat te komen. Onze ervaren gecertificeerde lassers zijn een belangrijke schakel in dit proces. Spuiten of poeder coaten behoren tot de mogelijkheden om het eindproduct mooi af te werken.

Wij hebben opdrachtgevers in de portefeuille uit onder andere de motorbranche, de woon- en design wereld en de valbeveiliging. Uiteraard stellen onze opdrachtgevers hoge eisen aan de kwaliteit van de producten. Door constant te investeren in materiaal en kennis zijn wij in staat aan de kwaliteitsstandaarden te voldoen.

Naast productie verrichten wij allround onderhoudswerkzaamheden voor bedrijven en ondersteunen wij technische diensten op locatie. Er moeten nogal eens creatieve oplossingen ter plekke worden bedacht zonder het werkproces van het bedrijf te verstoren. Op de locatie aanpassingen uitvoeren door maatwerk te leveren is intussen ons handelsmerk op het gebied van werken op locatie.