- Werkwijze |Aalbers Metaal Techniek |Metaalbewerking, Lassen & Productie

Werkwijze


Stap 1: Idee


De verwachtingen van onze klanten zijn voor ons de uitdaging en de ideeën van onze klanten zijn voor ons een inspiratiebron. De meeste opdrachten worden in samenspraak met de klant ontwikkeld. Het komt regelmatig voor dat een klant een oplossing zoekt voor een probleem en daarin een beroep doet op onze ervaring, expertise en creativiteit. Wij denken graag daarin mee.


 

 


Stap 2: Ontwerp


Wij kijken met u naar de maakbaarheid van het product tegen de voor u realistische kostprijs. Desgewenst kijken wij mee naar het ontwerp en geven adviezen over het materiaal, de constructie en het praktisch gebruik. Een goede balans tussen uw vraag en ons aanbod is uiteindelijk cruciaal voor de kwaliteit. Wij willen al onze kennis en ervaring voor u inzetten.


 

 

 


Stap 3: Productie


Binnen onze branche zijn wij een jonge en flexibele onderneming die snel kan reageren en tot actie over gaan. Wij hanteren het principe ‘U vraagt, wij draaien’. De opdrachten in onze portefeuille variëren van eenmalige speciale constructies op maat tot grootschalige producties. Indien mogelijk behoort het installeren op locatie tot de mogelijkheden.


 

 

 

 

Stap 4: KwaliteitscontroleNa levering van het product begint voor de klant het gebruik van het product in de praktijk. Bij de eerste levering wordt het product aan de hand van de specificaties beoordeeld. Na de levering kunnen uiteraard afspraken worden gemaakt voor aanpassingen van het product aan de eisen van de tijd. In het geval van grootschalige productie kunnen er een of meerdere prototypen ontwikkeld worden om tot het gewenste resultaat te komen.